miércoles, 10 de abril de 2019

ENSEÑANZAS DEPORTIVAS

Informació rebuda del
Centre Integrat Públic de Formació Professional del Complex Educatiu de Cheste :
"Els Ensenyaments de Règim Especial són aquells ensenyaments no integrats en els nivells, etapes o cicles que constitueixen el règim general, que tenen validesa acadèmica en tot el territori nacional. Dins d’aquests es troben els Ensenyaments Esportius, que preparen l'alumnat per a l'activitat professional en relació a una modalitat o especialitat esportiva, i a la Comunitat Valenciana es troben regulats al Decret 132/2012, de 31 d’agost, del Consell (DOCV 3-9-2012) .
(DECRET 132/2012, de 31 d’agost, del Consell, pel qual es regulen les ensenyances esportives de règim especial a la Comunitat Valenciana http://www.dogv.gva.es/datos/2012/09/03/pdf/2012_8220.pdf )
Aquests estudis són una alternativa més per a l'alumnat que acaba l'ESO o el Batxillerat, ja que estan estructurats en dos graus: mitjà i superior, de manera semblant als Cicles Formatius. Considerem que pot ser una alternativa professionalitzadora per a l’alumnat que volen fer cicles formatius relacionats amb l’activitat física i l’esport.
Al Centre Integrat Públic de Formació Professional del Complex Educatiu de Cheste es realitzen aquest tipus d’estudis des de fa més de deu anys, però des de fa quatre cursos, s'han implantat també en horari ordinari de matí"